Cod 358 - Bratara argint 925 cu citrin, jad, piatra lunii, coral, carneol, aventurin rosu - 50 Ron

Bratara argint 925 cu citrin, jad, piatra lunii, coral, carneol, aventurin rosu (8 mm) - Diponibil
Lungime - 19 cm

Citrinul - purificator si regenerator puternic despre care se spune ca este incarcat cu puterea soarelui. Este una din pietrele abundentei, o piatra a fericirii si a generozitatii, de aceea citrinul este util pentru reconciliere, pentru incarcarea cu energie. Amplifica increderea in sine, stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea.
Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia. 
Piatra lunii - "piatra a noilor inceputuri". Asemenea Lunii, aceasta piatra este reflexiva si ne reaminteste ca asa cum Luna creste si descreste, intreaga realitate face parte integranta dintr-un ciclu al schimbarii. Cel mai puternic efect al ei este cel de calmare a emotiilor. Piatra lunii promoveaza intuitia si empatia, incurajeaza visele lucide. Piatra cu energie feminina, care echilibreaza energiile masculine/feminine ale fiintei. 
Carneolul - piatra a stabilizarii cu o energie foarte inalta, excelenta pentru restabilirea vitalitatii si a motivatiei, dar si pentru stimularea creativitatii. Carneolul are puterea de a purifica alte cristale. In vremurile de demult era folosit pentru protejarea mortilor in timpul calatoriei lor catre lumea de dincolo. Confera curaj, promoveaza alegerile pozitive, util pentru transcenderea abuzurilor de orice fel. Protector puternic impotriva invidiei, furiei si resentimentelor.
Aventurinul - piatra a prosperitatii, folosita impotriva poluarii si a radiatiilor. Intareste calitatile de lider, stimuleaza procesul de luare a deciziilor. Stabilizeaza starea mentala, sustine creativitatea. 
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale

CORALUL – piatra cu un puternic rol protector, ce absoarbe negativitatea, stimuleaza pasiunea, entuziasmul, optimismul purtatorului si incurajeaza iubirea. Protejeaza impotriva depresiei, stimuleaza imaginatia. ( www.crystals-online.co.uk )




Comments

Popular Posts