Povestea Podoabelor Pretioase

Totul a inceput cu o matusa (pasionata de pietre semipretioase si handmade), in vara 2017, eu aflandu-ma in ipostaza de mama a unei fetite de 3 ani si avand formatie de educator - profesor de limba engleza. 

Astfel, Podoabe Pretioase este rodul imbinarii dintre cea mai recenta dintre iubirile mele, aceea pentru splendorile naturii in forma pietrelor semipretioase si mai vechea mea pasiune pentru singurul accesoriu fara de care ma simt incompleta, cerceii. Am inceput sa-mi mesteresc cerceii pe care i-am cautat dintotdeauna, modele simple, insa nu banale, achizitionand accesoriile din magazinele online de specialitate. Lucrul cu aceste minunatii ale naturii, exercitiul ce a transformat treptat intrebarea "Oare as putea si eu...?" in deprinderea ce inca mai are taine de cucerit si bucuria incantarii din privirea destinatarei sunt imboldul acestui blog. 

Aceste pietre spun povesti. Povesti ce se vor ascultate, intelese, iubite. Si daca povestile insele nu pot fi de ajutor, bijuteriile obtinute prin alaturarea de forme, culori si texturi pot oferi culoare starii noastre de spirit. E stilul simplu, feminin, puternic care ne imbraca zi de zi.

Povestea blogului incorporeaza si povestile voastre, ale purtatoarelor de Podoabe Pretioase. De aceea va invit sa completati povestea cu o fotografie ori un simplu comentariu...

Va multumesc,
Angela-Elena Popa

https://adevarul.ro/locale/zalau/foto-pornit-profesoara-engleza-afacere-bijuterii-handmade-un-stil-simplu-feminin-imbraca-zi-zi-1_5bf543e7df52022f75aa9e5d/index.html#photo-head

Comments

Popular Posts