COD 305 - Colier cu onix negru, perle Swarovski negre, cristal de stanca, carneol, citrin, prehnit, ametist - 80 Ron


Colier cu onix negru, perle Swarovski negre, cristal de stanca, carneol, citrin, prehnit, ametist, cristale negre(margele sticla), incuietoare argint 925 - Disponibil

Lungime - 53 cm

Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Carneolul - piatra a stabilizarii cu o energie foarte inalta, excelenta pentru restabilirea vitalitatii si a motivatiei, dar si pentru stimularea creativitatii. Carneolul are puterea de a purifica alte cristale. In vremurile de demult era folosit pentru protejarea mortilor in timpul calatoriei lor catre lumea de dincolo. Confera curaj, promoveaza alegerile pozitive, util pentru transcenderea abuzurilor de orice fel. Protector puternic impotriva invidiei, furiei si resentimentelor. 
Citrinul - purificator si regenerator puternic despre care se spune ca este incarcat cu puterea soarelui. Este una din pietrele abundentei, o piatra a fericirii si a generozitatii, de aceea citrinul este util pentru reconciliere, pentru incarcarea cu energie. Amplifica increderea in sine, stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea.
Prehnitul - piatra a iubirii neconditionate, cristalul ideal pentru vindecarea vindecatorilor. Se spune ca prehnitul faciliteaza conectarea cu arhanghelul Rafael si cu alte fiinte spirituale si extraterestre. Aceasta piatra ii ajuta pe cei care au tendinta de a acumula prea multe posesiuni sau de a se crampona de iubirile lor din cauza unui sentiment de gol interior. Cu ajutorul prehnitului, sufletul isi redobandeste increderea in Univers si in capacitatea de manifestare divina.
Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare   a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza altruismul si intelepciunea spirituala.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall

Cristalul de gheata - numit si cristal de stanca sau cuart hialin, supranumit Gheata Eternitatii sau Piatra Puterii, reprezinta un puternic talisman de noroc. Amplifica efectele celorlalte pietre pe langa care este purtat. ( energiacristalelor.ro  )







Comments

Popular Posts