COD 284 - Set cu hematit placat argintiu, agate albe, cuart roz si lepidolit


Set cu hematit placat argintiu, agate albe, cuart roz si lepidolit - Disponibil la cerere
Lungime cercei (accesorii metalice din argint 925) - 4,5 cm cu tortita inclusiv
Lungime colier (incuietoare din aliaj fara nichel) - 42 cm
Lungime bratara - 19 cm

Hematitul - Se spune ca hematitul este benefic in toate situatiile legate de justitie. La nivel psihologic, hematitul sustine femeile timide, amplifica pretuirea de sine si instinctul de supravietuire, puterea vointei si credibilitatea si confera incredere in sine. Te ajuta sa iti accepti greselile si sa le consideri experiente de viata, nu dezastre. La nivel mental, stimuleaza puterea de concentrare.
Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.
Lepidolitul - purifica poluarea electromagnetica. Disipa negativitatea, reveleaza gandurile si sentimentele din vietile anterioare care creeaza blocaje in viata actuala. Util pentru reducerea stresului si alungarea depresiei. Contine litiu si este util pentru stabilizarea starilor emotionale. "Piatra a tranzitiei" care faciliteaza schimbarea psihologica si comportamentala. Incurajeaza independenta si realizarea obiectivelor stabilite fara niciun ajutor din exterior.

Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 

Comments

Popular Posts