COD 231 - Bratara cu ochi-de-tigru, citrin si hematit placat auriu

Bratara cu ochi-de-tigru, citrin si hematit placat auriu
Disponibil la cerere
Lungime - 19 cm

Ochiul-de-tigru - combina energia Pamantului cu cea a Soarelui dand nastere unei stari energetice de inalta frecventa. Piatra protectoare, purtata in mod traditional ca talisman impotriva deochiului si blestemelor. Reveleaza maniera corecta de folosire a puterii, ajuta la implinirea telurilor, la diferentierea intre dorintele nerealiste si adevaratele nevoi. Ochiul-de-tigru auriu este un tovaras excelent in cazul examenelor si al intalnirilor importante.
Citrinul - purificator si regenerator puternic despre care se spune ca este incarcat cu puterea soarelui. Este una din pietrele abundentei, o piatra a fericirii si a generozitatii, de aceea citrinul este util pentru reconciliere, pentru incarcarea cu energie. Amplifica increderea in sine, stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea.
Hematitul - Se spune ca hematitul este benefic in toate situatiile legate de justitie. La nivel psihologic, hematitul sustine femeile timide, amplifica pretuirea de sine si instinctul de supravietuire, puterea vointei si credibilitatea si confera incredere in sine. Te ajuta sa iti accepti greselile si sa le consideri experiente de viata, nu dezastre. La nivel mental, stimuleaza puterea de concentrare.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale


Comments

Popular Posts