COD 216 - Set argint 925 cu ametist, ametrin, citrin - PRET REDUS 120 Ron (150 Ron)


Set cercei si inel reglabil argint 925 cu ametist, ametrin, citrin - Disponibil
Lungime cercei - circa 5 cm (intre 4,5 si 5 cm) cu tortita inclusiv

Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza altruismul si intelepciunea spirituala.
Ametrinul - combinatie de ametist si citrin, prezentand atributele ambelor cristale. Un scut eficient impotriva atacurilor psihice, o punte de legatura intre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei. Stimuleaza compatibilitatea si acceptarea celorlalti oameni.
Citrinul - purificator si regenerator puternic despre care se spune ca este incarcat cu puterea soarelui. Este una din pietrele abundentei, o piatra a fericirii si a generozitatii, de aceea citrinul este util pentru reconciliere, pentru incarcarea cu energie. Amplifica increderea in sine, stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea.

Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall















Comments

Popular Posts