COD 202 - Cercei argint cu diverse pietre semipretioase - 25 - 30 Ron

Cercei argint cu agat albastru dantela, ametist lavanda, cuart roz, cuart lamaie sau onix negru (10 mm) - Disponibil
Lungime 3 cm

Cuartul - cel mai puternic cristal vindecator si amplificator al energiei. Intrucat contine toate culorile, cuartul transparent opereaza simultan pe toate nivelele fiintei.
Cuartul roz - cel mai important cristal pentru inima, piatra a iubirii neconditionate si a pacii infinite. Eficient in atragerea iubirii, alungand energia negativa. In cadrul relatiilor existente restabileste increderea si armonia. Cel mai bun vindecator, la nivel emotional.
Ametistul - piatra protectoare cu efecte foarte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Protejeaza impotriva atacurilor psihice si transmuta energia in iubire. Ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel. Faciliteaza procesul de luare   a deciziilor. Una din cele mai spirituale pietre, promoveaza iubirea fata de Dumnezeu, incurajeaza
altruismul si intelepciunea spirituala.
Agatele - amplifica starea de echilibru emotional, fizic si intelectual. Sunt pietre cu efecte de calmare si linistire, alungand negativitatea si amplificand iubirea si curajul de a o lua de la inceput.
Onixul - piatra datatoare de putere care ofera sprijin in perioadele generatoare de stres mental sau fizic urias. Amplifica autocontrolul. Un tonic al mintii, care ofera darul nepretuit al luarii deciziilor intelepte.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale

Comments

Popular Posts