COD 181 - Cercei argint 925 cu piatra lunii, granat rosu, carneol - 55 Ron


Cercei argint 925 cu piatra lunii, granat, carneol - Disponibil
Lungime - 4 cm cu tortita inclusiv

Piatra lunii - "piatra a  noilor inceputuri". Asemenea Lunii, aceasta piatra este reflexiva si ne reaminteste ca asa cum Luna creste si descreste, intreaga realitate face parte integranta dintr-un ciclu al schimbarii. Cel mai puternic efect al ei este cel de calmare a emotiilor. Piatra lunii promoveaza intuitia si empatia, incurajeaza visele lucide. Piatra cu energie feminina, care echilibreaza energiile masculine/feminine ale fiintei.
Granatul - piatra a angajamentului in cadrul relatiilor. Fortifica, activeaza si intareste instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile. Deschide inima si confera incredere in sine. Granatul rosu simbolizeaza iubirea, revitalizeaza, echilibreaza sentimentele si sexualitatea.
Carneolul - piatra a stabilizarii cu o energie foarte inalta, excelenta pentru restabilirea vitalitatii si a motivatiei, dar si pentru stimularea creativitatii. Carneolul are puterea de a purifica alte cristale. In vremurile de demult era folosit pentru protejarea mortilor in timpul calatoriei lor catre lumea de dincolo. Confera curaj, promoveaza alegerile pozitive, util pentru transcenderea abuzurilor de orice fel. Protector puternic impotriva invidiei, furiei si resentimentelor.
Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale














Comments

Popular Posts