COD 163 - Set argint 925 cu turcoaz reconstruit, jad turcoaz, morganit si celestit


Set colier si cercei argint 925 cu turcoaz, turcoaz reconstruit, morganit si celestit
Disponibil la cerere
Lungime cercei - 4,5 cm cu tortita inclusiv
Lungime colier - 47 cm

Turcoazul - piatra protectoare care a fost folosita pentru confectionarea de amulete din timpuri imemoriale. Se crede ca isi schimba culoarea pentru a avertiza in legatura cu pericolul infidelitatii. Piatra a purificarii, ideala pentru starile de epuizare.
Jadul - simbol al puritatii si seninatatii, foarte apreciat in Orient unde simbolizeaza intelepciunea acumulata in starea de liniste interioara. Este asociat cu chakra inimii si amplifica iubirea si afectiunea. Piatra protectoare despre care se crede ca atrage norocul si prietenia.
Morganitul (berilul roz) - atrage si sustine iubirea, ajuta la recunoasterea nevoilor emotionale si sentimentelor refulate. Berilul - te invata sa faci numai ceea ce trebuie sa faci. Reprezinta puritatea fiintei si te invata sa iti actualizezi potentialul. Amplifica curajul, elimina stresul, calmeaza mintea, descurajeaza analiza excesiva. La nivel emotional, retrezeste iubirea in cazul cuplurilor casatorite, dar intrate in rutina.
Celestitul - piatra cu o vibratie inalta, considerata o piatra New Age. Transmite o energie divina si conduce catre o stare de infinita pace interioara, amplifica increderea in intelepciunea infinita a lui Dumnezeu. Cristal ce promoveaza puritatea inimii si atrage norocul, reveleaza adevarul. Poate imbunatati relatiile disfunctionale prin crearea dorintei de negociere si pace. Piatra creatoare, recomandata cu deosebire artistilor. Confera putere, dar si blandete, trezeste dorinta de a avea noi experiente, pune la unison intelectul cu instinctul.
Sursa: Totul despre cristale, Judy Hall







Comments

Popular Posts