COD 72 - Colier cu cuart fumuriu, cuart rutilat si citrin - 60 Ron




Colier cu cuart fumuriu, cuart rutilat si citrin - Disponibil 
Accesorii metalice dintr-un aliaj special pentru bijuterii fara nichel
Lungime - 51cm

Cuartul fumuriu - una dintre cele mai eficiente pietre de ancorare in dimensiunea fizica, antidot minunat impotriva stresului, ajuta la tolerarea detasata a perioadelor dificile si la luarea marilor hotarari. La nivel psihologic, cuartul fumuriu elimina teama, alunga depresia, confera o stare de spirit calma. La nivel mental, promoveaza gandirea pragmatica si pozitiva.
Cuartul rutilat - un vindecator foarte eficient in plan energetic. Se spune despre cuartul rutilat ca are un echilibru interior perfect al luminii cosmice si ca ilumineaza sufletul, promovand cresterea spirituala. Purifica si energizeaza aura. Elimina temerile, fobiile, anxietatea, promovand iertarea pe toate nivelurile.
Citrinul - purificator si regenerator puternic despre care se spune ca este incarcat cu puterea soarelui. Este una din pietrele abundentei, o piatra a fericirii si a generozitatii, de aceea citrinul este util pentru reconciliere, pentru incarcarea cu energie. Amplifica increderea in sine, stimuleaza individualitatea, imbunatateste motivatia, dinamizeaza creativitatea.

Sursa: Judy Hall, Totul despre cristale 






























Comments

Popular Posts